[vc_row][vc_column][vc_column_text]
مسیر عصبی به ارتباط سلول های مغزی به همدیگه گفته میشه.
مغز ما میلیاردها سلول عصبی داره که به هرکدوم از اونها یک نرون گفته میشه. و به ارتباطی که بین این سلول ها شکل میگیره ، مسیر عصبی میگیم.
وقتی رفتار یا مطلبی در ذهن ما حفظ میشه و کم کم تبدیل به ناخودآگاهمون میشه ، در واقع یک مسیر عصبی شکل گرفته و هر چه بیشتر مطالب در ذهنمون مرور میشه ، اون مسیر عصبی قوی تر میشه.
این فیلم رو ببنیم و ادامه بدیم …
در فیلم بالا دیدیم که با هر بار دیدن یک اتفاق ، خواندن مطلب ، انجام رفتار ، گفتن و … در ذهنمان یک مسیر عصبی شکل میگیرد که اگر برای چندبار آن را تکرار کنیم ، میتوانیم مسیر را قویتر کنیم ، تا جایی که این مسیر عصبی تا ابد در مغزمان باقی بماند.
بعضی از کارهایی که ما در زندگی انجام میدهیم ، غریزی است. مثل نفس کشیدن. مسیر عصبی این رفتارهای ناخودآگاه و غریزی ، قبل از تولد ما در ذهنمان شکل گرفته است.
اما بسیاری از رفتارهای انسان براساس یادگیری است. مثل دوچرخه سواری ، شنا کردن ، رانندگی کردن ، حل کردن مسایل ریاضی یا درک موسیقی.
ساخت مسیر عصبی
تا اینجا دیدیم که برای شکل گرفتن یک مسیر عصبی در مغز ما ، تکرار چندباره لازم است. حال سوال اساسی این است که چطور می شود که یک اتفاق خیلی خوب یا بد ، فقط با یک بار ، تا ابد در زهنمان باقی می ماند.
شکل گیری مسیر عصبی در مغز ، به شدت به میزان تاثیری که ما از یک اتفاق میگیریم ، وابسته است.
اگر تاثیر ناگهانی و شدید باشد به مانند این است که یک اتفاق ساده ، چندبار برایمان تکرار شده باشد.
اکثر انسان ها دوچرخه سواری را زمانی یادمیگیرند که با دوچرخه زمین می خورند. و در آن لحظه به دلیل شوک وارده به مغز به یک باره مسیر عصبی دوچرخه سواری در مغز تکمیل می شود.
مسیر عصبی ذهن مشتری
حالا که با مسیر عصبی و چگونگی شکل گیری آن در مغزمان آشنا شدیم ، باید از آن برای ساخت مسیر عصبی در ذهن مشتریانمان استفاده کنیم.
ساده ترین شکل ایجاد مسیر عصبی خرید مشتری ، فروش در شادترین لحظات زندگی و یا فروش خوب در بدترین لحظات زندگی آنهاست.
زیرا در این لحظات ، می توان با ایجاد یک حس خوب در ذهن مشتری ، شوک لازم برای ساخت مسیر عصبی را بسازیم.
اما همیشه موقعیت فروش به این شکل را نداریم. مخصوصا اینکه ما هنوز بازاریابی درستی انجام نداده باشیم.
این مقاله را بخوانید : بازاریابی هوشمند
تبلیغات همه جانبه
موقعیت دیگری که می توان مسیر عصبی را در ذهن مشتری ساخت ، تبلیغات وسیع و همه جانبه در کل بازار است. مثل تولیدکنندگان مواد غذایی ، مواد شوینده و … که با تبلیغات فراوان ، ذهن مشتری را عادت به خرید محصولاتشان می دهند.
یا مثل کمپین های اینترنتی که سعی می کنند با نمایش تعداد زیادی بنرهای تبلیغاتی در سایت های فراوان ، مسیر عصبی را در ذهن مشتری بسازند.
نوع دیگر تبلیغات ویروسی است. معمولا زمانی که از اطرافیانمان درباره یک محصول مطلبی می شنویم ، بیشتر اعتماد می کنیم. چون فکر می کنیم که شخص مقابل ، نفعی از فروش محصول یا خدمات به ما نمی برد. پس در یک حالت آرام و در حس اعتماد ، مطلبی را می شنویم که برایمان مفید است. پس مغز ما آماده پذیرش مسیر عصبی است.
اما همه داستان های مسیر عصبی به این مقاله محدود ، خلاصه نمی شود. ولی اگر بدانیم که در چه مواقعی و با چه شرایطی می توانیم مسیر عصبی لازم را در ذهن مشتری ایجاد کنیم ، می توانیم بازاریابی ، تبلیغات و فروش موفق تری داشته باشیم.
پیشنهاد ویژه رد نشدنی
فیلم سمینار فروش غیرمستقیم
با تخفیف ۹۰ درصدی
کد تخفیف : sales-90
اگر سوالی دارید از من بپرسید : @myintelBusiness
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
این پست دارای یک نظر است
Pingback: فروشندگی لباس چطوریه ؟ سه برابر بیشتر از قبل لباس بفروشید - ۵ نکته مهم برای فروش لباس -