گزارش برگزاری کارگاه پردازش تصویر با OpenCV

مثل همیشه جلسه راس ساعت و با خوش و بش با شرکت کنندگان آغاز شد. و یک جلسه دیگر از کارگاه های پرانرژی رو شروع کردیم.

در ابتدای صحبت در خصوص برگزاری کارگاه صحبت کردیم و آقای حسنی خواستند که از تجربیات مان بگیم و نکات فوق العاده ای رو دریافتیم.

آقای حسنی گفتند برای استفاده بهتر این کارگاه ، روی کاربردها متمرکز بشیم. و سعی کنیم با خلاقیت و فکر کردن ، از یادگرفته هامون ، استفاده حداکثری رو ببریم.

در ادامه مهندس حسنی درباره وجه تمایز این کارگاه و دیدگاهی که شرکت کنندگان باید در این کارگاه بدست بیاورند ، صحبت کرد. و گفت که اگر می خواهیم در بازار کار از سایرین متمایز باشیم و از یادگرفته هامون پول بیشتری دربیاوریم ، می بایست به مساله گاو بنفش توجه ویژه ای کنیم.

گاو بنفش به معنی ایجاد مزیت بزرگ رقابتی است. اینقدر بزرگ که هیچ نتواتند آن را نبیند. اینقدر بزرگ که همه مشتریان و رقبا متوجه آن بشوند.

یاد گرفتیم که اگر کار کردن با ابزار را یاد بگیریم ولی …

ولی نتوانیم از آنها برای بهبود کسب و کارمان استفاده کنیم ، زحمات بی نتیجه خواهد بود. چون یاد گرفتن چیستی ابزار فقط قدم اول موفقیت است.

تصور کنید که شما یاد گرفتید که آچار چیست! ولی اگر ندانید که چه نوع پیچی را می توانید با آن باز کنید ، یاد گرفته هایتان برای شما پولساز نخواهد بود.

و همینطور باید بدانیم که چطور از ابزار استفاده کنیم. باید بدانیم که آچار را چطور دست بگیریم و چه پیچی را با آن باز کنیم.

 

تدریس مباحث تخصصی تر توسط مهندس میثم

توی این کارگاه یک روزه سعی شد تا نکاتی رو یاد بگیریم که بشود آنها در کسب و کارهامون پیاده سازی کنیم.

 

[quoteBox author_name=”” author_title=”” avatar=”” text_color=”#333354″ name_color=”#295D84″]

چرا به این مقاله نگاهی نمی‌کنید؟    مهمترین کاربرد هوشمندسازی

[/quoteBox]

تدریس مهندس میثم

در ابتدای صحبت مهندس میثم به معرفی و نحوه نصب و چگونگی استفاده از کتابخانه OpenCV پرداخت.

و گفت که چطور می توانیم OpenCV را در ویژوال C نصب کنیم. چطور می توانیم با استفاده از آن شروع به کد نویسی کنیم.

بعد در ادامه درباره کدنویسی پردازش تصویر مطابق با سرفصل های از قبل تعیین شده ، گفته شد.

درباره انواع تصاویر دیجیتال ، چگونگی خواندن ، نوشتن و نمایش تصویر گفته شد.

و همینطور درباره ساختار ماتریسی تصاویر دیجیتال مطالب بسیار ارزشمندی را یاد گرفتیم.

تقریبا یک ساعت و نیم از زمان کلاس سپری شده بود که وقتی برای استراحت گذاشته شد ، تا شرکت کنندگان ضمن استراحت با هم دیگر آشنا شده و تبادل نظر کنند.

زمان استراحت و ادامه …

در زمان استراحت برخی شرکت کنندگان ، سوالات و ابهامات خودشون رو از اساتید مهندس حسنی و مهندس میثم پرسیدند.

بعداز زمان استراحت کار تدریس با صحبت مهندس میثم ادامه یافت.

و درباره تبدیلات رنگ ، اعمال حسابی و آماری ، فیلترهای مکانی ، آستانه گذاری ، لبه یابی و در نهایت پردازش های ریخت شناسی یاد گرفتیم.

نکته جالب توجه ذکر کاربردهای واقعی این روش های کدنویسی بود. که مهندس میثم در تمام مراحل تدریس با ذکر کاربرد همه کدها ، چگونگی استفاده بهینه از این کدها رو هم توضیح داد.

بعداز اتمام بخش کدنویسی ، یک بار تمام مراحلی که به صورت تئوری گفته شد ، به صورت عملی در کارگاه پیاده سازی شد تا شرکت کنندگاه بیشتر با جزئیات چگونگی استفاده از ابزار OpenCV و کدهاش ، آشنا بشوند.

 

در پایان بعداز اتمام تدریس مهندس میثم ، باز هم با مهندس حسنی همراه بودیم تا بار دیگر درباره نحوه استفاده از پردازش تصویر و ابزارهای کاربردی اون ، در فضای کسب و کارهای ایرانی آشنا بشویم.

کاربردهای پردازش تصویر …

مهندس حسنی با ذکر نکاتی درباره بارش فکری ، به شرکت کنندگان یاد داد که چطور می تونن از یادگرفتن مباحث تخصصی و به ظاهر کم کاربرد ، کاربردهای بسیار فراوانی رو انتظار داشته باشند.و بتوانند از این ابزار در بهبود کسب و کارهای مختلف استفاده کنند.

در نهایت مهندس حسنی ضمن معرفی سمینار هوشمندسازی کسب و کار که در ۱۲ تیر ماه ۹۶ برگزاری می شود ،

کتاب راه کارهای نرم افزار هوشمند رو با امضا و به اسم شرکت کنندگان به رسم یادبود به آنها هدیه داد.

 

[quoteBox author_name=”” author_title=”” avatar=”” text_color=”#000000″ name_color=”#540000″]درباره سمینار هوشمندسازی کسب و کار بیشتر بدانید :    وبینار و سمینار همزمان هوشمندسازی کسب و کار [/quoteBox]

×
×

سبد خرید